In Venlo wordt al enige tijd gebouwd aan de wijk Q4, een wijk met eigentijdse nieuwbouw, cultuur, creativiteit en historie, in hartje centrum. Moderne architectuur en authentieke panden wisselen elkaar af en geven de wijk een frisse, eigentijdse maar toch ook vertrouwde omgeving.

Een nieuwe en moderne stedelijke omgeving waar ook cliënten van Daelzicht zich prima thuis voelen. Nadat begin 2015 een eerste fase is opgeleverd en wordt bewoond door 18 cliënten van Daelzicht, is in 2016 ook de 2e fase in gebruik genomen door eveneens 18 cliënten van Daelzicht. De bewoners zijn gehuisvest in zelfstandige wooneenheden met alle individuele voorzieningen en daarnaast enkele geenschappelijke voorzieningen, zodat de bewoners gezamenlijk kunnen eten en genieten van andere activiteiten. De woningen zijn dusdanig vormgegeven en voorzien van de nodige installaties zodat er optimale zorg kan worden verleend.

Zowel het projectmanagement tijdens de voorbereiding en ontwikkeling, evenals de directievoering en toezicht op de uitvoering heeft VEZA Project B.V. in opdracht van Daelzicht voor dit project mogen verzorgen.

Voor meer informatie en foto’s zie: Referentie VEZA Q4 Venlo