Binnenkort gaat het plan ‘Stelaertshoeve’ te Tilburg van BPD Ontwikkeling Zuid in de verkoop. Het betreft een inbreidingsplan op een voormalige schoollocatie in Tilburg Noord, nabij het te renoveren winkelcentrum Wagnerplein. Het project omvat 51 grondgebonden woningen in diverse types, rijwoningen / hoekwoningen en diverse beukmaten. Hiervan zullen 31 woningen worden verkocht aan een belegger voor de verhuur, de overige 20 woningen gaan in juli in de verkoop. De bouw zal in het 4e kwartaal van dit jaar aanvangen.   

VEZA Project BV heeft hier het ontwikkeltraject verzorgd. Er is naar een optimale verkaveling gezocht met een diversietijd in woningtypes. Daarnaast heeft VEZA het ontwerpende team (architect en aannemer) aangestuurd, de contractvorming tussen de partijen verzorgd en het project verkoopklaar gemaakt met de daarbij benodigde documenten.