Combinatie Jeugdzorg is voornemens om een bestaande woning uit hun portefeuille te slopen en hier een nieuw gezinshuis voor in de plaats te realiseren. In een gezinshuis wonen ongeveer vier kinderen of jongeren die te maken hebben met complexe ontwikkeling- en/of opvoedingsvragen, waardoor problemen zijn ontstaan thuis, op school of in een vrije tijdssituatie. Deze jeugdigen worden 24/7 begeleid door hun gezinshuisouder die samen met deze jeugdigen en zijn of haar eigen gezin in het gezinshuis wonen.

VEZA Project B.V. heeft de opdracht gekregen om het projectmanagement, de directievoering en het toezicht te verzorgen om te komen tot dit nieuwe gezinshuis. Momenteel worden de voorbereidingen voor de sloop van de oude woning in gang gezet. Daarnaast wordt het ontwerp voor het gezinshuis gevormd in samenwerking met Janssen Wuts architecten, Combinatie Jeugdzorg en de aanstaande gezinshuisouders.