VEZA is sinds kort trotse partner van Connect Limburg. Deze organisatie is een initiatief van Provincie Limburg en heeft als doelstelling om Limburg internationaal op de kaart te zetten als unieke en grensoverschrijdende regio! Limburg is een prachtige provincie met veel potentie. Maar in het buitenland is de provincie niet of nauwelijks bekend. Om ervoor te zorgen dat Limburg een gezonde, bedrijvige, welvarende en leefbare regio blijft, moet dat veranderen. Een sterke reputatie van Limburg in het buitenland is een voorwaarde om, nu en in de toekomst, te zorgen voor voldoende bedrijvigheid in deze regio.

Door grensoverschrijdende activiteiten waarbij Limburgers, individueel of collectief, samenwerken met partners over de grens wordt de kracht en kern van die samenwerking gevormd door de unieke ligging van Limburg. Het resultaat kan een product of een dienst zijn, een nieuwe organisatie maar ook een evenement.