In 2002 verkoopt Philips de locatie Strijp-S aan Park Strijp Beheer (VolkerWessels / Gemeente Eindhoven). De gebouwen die nog door het bedrijf gebruikt worden, huren ze terug. Vanaf 2006 wordt er serieus werk gemaakt van de herontwikkeling van Strijp-S. De eerste gebouwen worden gesloopt en er komt nieuwe bedrijvigheid, met name in de creatieve sector en rond de jaarlijkse Dutch Design Week. Door deze kwartiermakers krijgt het complex ieder jaar meer vorm. In de komende jaren staat er nog veel te gebeuren!

VEZA Project B.V. ondersteund in nauwe samenwerking met Yask Facility Management B.V. Park Strijp Beheer B.V. in het financieel en administratief beheer van meerdere objecten. Ook levert VEZA door middel van het informatie beheer systeem een bijdrage aan het borgen van alle digitale stukken. Een flexibele vorm van vastgoedbeheer is noodzakelijk om de community op Strijp-S optimale groei te bieden, de creativiteit en het ondernemerschap te stimuleren!