In opdracht van de familie Loven heeft VEZA de voorbereidende projectmanagement activiteiten uitgevoerd voor de realisatie van een nieuwe vestiging van Loven Trucks in het Duitse Eschweiler. De vestiging komt op een voormalig terrein van RWE, en is circa 2,5 hectare groot. De totale bebouwing bedraagt circa 3.000 bruto vierkante meters.

Het betreft een nieuwe en moderne vestiging waar trucks en trailers worden verkocht, onderhouden en gekeurd.
Naast hun eigen vestiging en bijbehorende kantoren wordt in een gedeelte van het nieuwe gebouw de Duitse keuringsdienst Dekra gehuisvest en komt er een aparte wasstraat voor vrachtauto’s.

Woensdag 27 juni was het zover en kon de realisatie starten met de spreekwoordelijke “Spatenstich”, bijgewoond door onder andere familie Loven, de burgemeester van de gemeente Eschweiler, RWE, en andere belanghebbenden.