Wyckerveste is een onafhankelijke en zelfstandige risicodragende projectontwikkelaar die voor eigen rekening projecten realiseert en ontwikkelt in diverse marktsegmenten. SC Cambuur, de gemeente Leeuwarden en ontwikkelaar Wyckerveste werken samen in de planvorming voor het nieuwe stadion van Cambuur. Het stadion beschikt over een capaciteit van 15.000 toeschouwers.

Het stadionterrein wordt breed ontwikkeld met een groot aantal verschillende functies hierin ondergebracht. Een deel van het stadiongebouw ca. 1.800 m² bvo is bedoeld om te fungeren als “zorg functie”. De ontwikkelingen in de tweede lijn vragen om ondersteuning van een sterke eerste lijn. Dus niet enkel en alleen een eerstelijnscentra, maar een Care Campus!

Wyckerveste heeft VEZA Advies B.V. benaderd om haar kennis in de zorgsector in te brengen en ondersteuning te bieden in het samenbrengen van partijen en realiseren van een medisch centrum met aanvullende woonzorgfuncties genaamd: “Cambuur Care Campus” in het stadiongebouw op het Cambuur Leeuwarden terrein. VEZA zal de initiatieffase en definitiefase uitvoeren om te komen tot een go/no go besluit.