Meesterkok Hans van Wolde is eigenaar van het twee-Michelinsterren restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Met deze culinaire beleving neemt Hans zijn gasten mee terug naar de essentie. Hij laat de puurheid van een gerecht proeven, gemaakt met liefde, passie en geduld. De connectie tussen elementen op het bord wordt hierdoor versterkt, de connectie tussen zoet, zuur, bitter en zout.

Met een nieuw restaurant in het Limburgse heuvellandschap doet Hans van Wolde opnieuw een gooi naar drie Michelinsterren. De sterrenchef uit Maastricht opent zijn nieuwe zaak op het landgoed in Reijmerstok waar hij zelf woont. Begin 2020 moet ‘Brut 172’, met 44 couverts haar deuren openen.

Als we Brut in totaliteit omschrijven kunnen we Brut koken, Brut eten, Brut ruiken, Brut zien, Brut voelen en Brut beleven. Brut staat voor verfijning, voor liefdevol, voor overvol en voor Brut aanwezig zijn. Brut staat voor leven, beleven en genieten. BRUT!

Hans van Wolde heeft VEZA gevraagd het projectmanagement te voorzien van het gehele project vanaf bestemmingsplan wijziging tot en met de oplevering en de nazorg fase.