In opdracht van COMEC B.V. is VEZA betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van 40 recreatiewoningen (fase 1) op het park Boschmolenplas te Heel.

Maaspark Boschmolenplas is een bestaand vakantiepark, voornamelijk gericht op de medior en senior gasten. Zij kunnen hier gedurende het gehele jaar vertoeven in de comfortabele recreatiewoningen en genieten van de omliggende natuurgebieden., het waterrijke landschap en de culturele en recreatieve veelzijdige omgeving. Het park is gelegen aan het natuurmeer Boschmolenplas en bevindt zich vlakbij het uitgestrekte Maasplassengebied. De start van het park en de eerste woningen zijn gerealiseerd rond 2000.

Voor een uitbreiding van het bestaande aanbod is het van belang om meer variatie, modernisering en flexibiliteit aan te brengen in het aanbod van recreatiewoningen. Boschmolenplas heeft momenteel voornamelijk medior en senior bezoekers en wil graag ook andere doelgroepen aantrekken. Met de uitbreiding van de 1e fase van 40 recreatiewoningen is het de bedoeling ook een jongere doelgroep aan te spreken.

VEZA heeft het ontwikkeltraject gecoördineerd en inmiddels is de omgevingsvergunning verleend en wordt er hard gewerkt aan de eerste modelwoning! Ook de verkoop van de woningen is inmiddels gestart/start binnen afzienbare tijd.