Op 23 en 24 maart openden de Loven Groep officieel haar deuren van de nieuwe vestiging in Eschweiler. Het gaat om een moderne uitvalsbasis, waar trucks en trailers worden verkocht, onderhouden en gekeurd. Een gedeelte van de nieuwe vestiging wordt verhuurd aan de Duitse keuringsdienst Dekra en komt er een speciale wasstraat voor trucks.

In opdracht van de familie Loven heeft VEZA het projectmanagement en de directievoering voor deze nieuwe vestiging mogen uitvoeren.

De Loven Groep is al meer dan 90 jaar actief in transport en mobiliteit en is uitgegroeid tot een van de grootste en modernste totaalaanbieders in de truck- en trailermarkt van Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant met ca. 150 medewerkers.

In die hoedanigheid is Loven een synoniem voor mobiliteit op zijn breedst. Van het kleinste onderdeel tot een 50 ton’s 8×4 DAF en alles wat er tussenin zit: bij Loven ‘hebben’ ze het. Naast verkoop en 24-uurs serviceverlening is de onderneming als full service provider eveneens actief in het leveren van een uitgebreid scala aan voertuig gerelateerde diensten.