Het voormalige hotel Ons Krijtland is in de afgelopen maanden omgebouwd tot behandelcentrum met ruimte voor onder andere cliëntkamers, spreekkamers, restaurant, lounge en fitnessruimte. Dit nieuwe behandelcentrum is voor internationale Engelssprekende cliënten.

In het huidige behandelcentrum aan Julianastraat 23A komt dus meer ruimte om Nederlandstalige cliënten te behandelen. U-center draagt daarmee bij aan het verminderen van de wachtlijsten en wachttijden in de klinische GGZ. U-center heeft namelijk als doel om meer mensen met psychische problemen en verslavingen kwalitatief goede zorg te bieden. Om dit te kunnen waarmaken is U-center op zoek gegaan naar een tweede geschikte locatie en heeft die gevonden in dit voormalige hotel.

Het behandelcentrum is van alle gemakken voorzien, zodat cliënten zich volledig kunnen focussen op herstel. Het volgen van een intensief programma van zeven weken betekent dat er veel aandacht moet zijn voor gastvrijheid. De omgeving speelt daarbij ook een onschatbare rol. Een mooie, rustige plek doet immers wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens. Bronvermelding.

Bekijk hier het nieuwsbericht van de Limburger.