VEZA vastgoed viert in november 2021 haar 10-jarige jubileum. De afgelopen jaren heeft VEZA een grote ontwikkeling doorgemaakt waarbij zij de gedegen basis voor haar toekomstige ambities heeft gevormd.

VEZA is in 2011 gestart als vastgoeddeskundige in de zorg, waarbij portefeuille- en projectadvies is gegeven aan diverse (landelijke en/of regionale) maatschappelijke organisaties. Vervolgens is projectmanagement, directievoering en toezicht op ontwikkel- en bouwprojecten toegevoegd aan deze dienstverlening. Ook gedelegeerde projectontwikkeling voor ondernemers, woningcorporaties en beleggers werd een focus binnen VEZA. Om opdrachtgevers in de gehele vastgoedcyclus te kunnen ontzorgen is er daarna een klantgericht vastgoedbeheer team gestart.

Ontwikkeling, Management en Beheer in vastgoed. Om u als investeerder of ondernemer te laten genieten van uw rendement!