In opdracht van de Vereniging van Eigenaars van het gebouw gelegen aan Locomotiefboulevard 101 te Tilburg voert VEZA vanaf de oplevering van het gebouw het financieel management van circa 11.000 m² VVO. Het nieuwe MindLabs-gebouw wordt een innovatiecentrum waarin we onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven bij elkaar onder één dak brengen. 

Eigenaren zijn de gemeente Tilburg en Fontys Hogescholen, die de Hogeschool Journalistiek (FHJ) hier gaat huisvesten. Andere MindLabs-partners huren een deel van het pand. Grotere huurders zijn in ieder geval DPG Media, Onderwijsgroep Tilburg, Tilburg University en Zwijsen. Het MindLabs gebouw ligt midden in de Spoorzone, naast de imposante LocHal. De Spoorzone zelf is een 75 hectare groot gebied midden in de stad, aan het spoor en het station. VEZA ondersteunt de opdrachtgever in de uitvoering van financieel-administratieve taken met als doel een VvE die haar rol als eigenaar van het gebouw, contracteigenaar naar derden en serviceverlener naar gebruikers op een effectieve en efficiënte wijze kan invullen. Samenwerkingspartner Yask Facility Management voert de activiteiten met betrekking tot dagelijks locatie beheer en gastvrijheid uit zijnde de inrichting en uitvoering van verschillende operationele/ tactische facilitaire regietaken, waaronder begrepen contractmanagement inclusief de operationele/ tactische aansturing van dienstverleners, locatiemanagement/-beheer en gebruikerscommunicatie.

VEZA: Ontwikkeling, Management en Beheer in vastgoed. Om u als investeerder of ondernemer te laten genieten van uw rendement!

Heb jij ook een vraag op het gebied van vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op.

Bron media: civicarchitects