Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Dolmans Landscaping groep is actief in Nederland en België en bestaat uit een aantal regionale vestigingen en bedrijfsonderdelen die grotendeels zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen resultaten. Altijd geldt: Samen streven naar het beste eindresultaat voor de klant én omgeving. Samen beter voor buiten. Dat is Dolmans Landscaping Group.

VEZA heeft in opdracht van Dolmans Landscaping Group de aanhuur begeleiding, het projectmanagement, de directievoering en het toezicht voor de nieuwe vestiging van Dolmans L&P in Eindhoven verzorgd. Voortgekomen uit een samenwerking tussen L+P Groep en Jacques van Leuken Gardens, Parks & Estates. Een onderdeel van Dolmans Landscaping Group dat zich richt op het creëren en inrichten van buitenruimten. Buitenruimten in al zijn vormen. Van groen en parken tot woonwijken en stedelijke ruimte. En van particuliere tuinen tot bedrijfsterreinen. Op 6 oktober is de feestelijke opening gepland.

VEZA: Ontwikkeling, Management en Beheer in vastgoed. Om u als investeerder of ondernemer te laten genieten van uw rendement!

Heb jij ook een vraag op het gebied van projectmanagement? Neem dan contact met ons op.

Bron media: Dolmans Landscaping Group