Bij Kasteel Hoogenweerth in Maastricht, kwamen donderdagavond meer dan honderd relaties van VEZA Vastgoed bij elkaar, om het 11-jarig jubileum van het bedrijf te vieren.

Een jaar later dan gepland, vanwege het Covid-19 virus, blikken eigenaars Jano Schoenmakers en Marco Closset terug op het traject dat ze vanaf de oprichtingsdatum 11/11/11 hebben afgelegd. VEZA heeft zich in de loop van de jaren goed ontwikkeld en is momenteel actief in de gehele vastgoedcyclus: van acquisitie, tot ontwikkeling en van management tot vastgoedbeheer en dispositie. Motto van beide heren, en het gehele team van VEZA , is om hun opdrachtgevers te laten genieten van hun rendement en dat graag in een duurzame langetermijnrelatie. Gastspreker Armand Vliegen gaat verder in op de werk-privé balans en de noodzaak van ‘tijdig afschakelen’. Na het officiële gedeelte wordt meteen de daad bij het woord gevoegd en krijgen de gasten een uitgebreid walking dinner aangeboden. Fotograaf Frits Widdershoven haalde enkele genodigden voor de camera.

VEZA: Ontwikkeling, Management en Beheer in vastgoed. Om u als investeerder of ondernemer te laten genieten van uw rendement!

Wil jij ook meer genieten van jouw rendement op vastgoed? Neem dan contact met ons op.

Bron media: Chapeau Magazine