VEZA is opzoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

VEZA is een onderneming sterk in ontwikkeling waarbij continuïteit, duurzame kwaliteitsverbetering en werkplezier hoog in het vaandel staat. Wij zijn actief in de gehele vastgoedcyclus van acquisitie/initiatief/haalbaarheid, ontwikkeling, management tot en met vastgoedbeheer en dispositie wat het interessant maakt om van elkaar te leren en dagelijks met andere projecten en adviestrajecten werkzaam te zijn. Door de brede dienstverlening is geen dag hetzelfde en werken wij steeds aan de doorontwikkeling van onze mensen. Wij zijn er om opdrachtgevers te laten genieten van hun rendement en geloven in een duurzame lange termijn relatie.

We zijn een relatief klein maar hecht team dat elkaar goed kan opvangen en ondersteunen. Ben jij geïnteresseerd om je hier bij aan te sluiten? Stuur dan je CV naar ons.