Het team van VEZA heeft afgelopen week de MindLabs locatie aan de Locomotiefboulevard te Tilburg bezocht. Aan de Locomotiefboulevard, naast de LocHal, komt een nieuw pand dat onder meer MindLabs gaat huisvesten. MindLabs wordt het gebouw voor innovatie op gebieden als robotica, taaltechnologie, serious gaming en kunstmatige intelligentie. Ballast Nedam Zuid & BINX Smartility zijn samen verantwoordelijk voor de realisatie van dit 12.000m² tellende innovatieve project.

MindLabs is de naam van een samenwerking tussen vier partijen, namelijk Fontys Hogescholen, Tilburg University, DPG Media en onderwijsgroep Tilburg/ROC Tilburg.

VEZA voert in opdracht de Vereniging van Eigenaren van de Locomotiefboulevard het financieel management uit. Het gebouw, dat bestaat uit een deel nieuwbouw en een deel transformatie, wordt begin van het komende jaar in gebruik genomen. Heb jij ook een vraag op het gebied van financieel vastgoed beheer? Neem dan contact met ons op.