Dolmans Landscaping Group is gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om zich heen. Zo bouwen ze elke dag met circa 1.000 medewerkers aan een natuurinclusieve maatschappij. Als hoveniersbedrijf verbinden zij vakmanschap en lokaal ondernemerschap met al het goede van vernieuwing en het mooie van historie. Daarbij stimuleert Dolmans Landscaping prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren

VEZA voert in opdracht van Dolmans Landscaping het landelijke (NL en BE) portefeuille advies uit waarbij het inventariseren, (laten) opstellen en behalen van de duurzaamheidsambitie voor de kantoorhuisvesting centraal staat. Sinds 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen van 100 vierkante meter of groter namelijk minimaal energielabel C hebben.

Heb jij ook een vraag op het gebied van duurzaamheid binnen kantoorhuisvesting? Neem dan contact met ons op.