VEZA neemt het vastgoedmanagement van deze opdrachtgever over van Ruijters Vastgoedmanagers, het betreft een vastgoedportefeuille met meer dan vierhonderd verhuurbare eenheden verdeeld over de provincies Limburg en Noord-Brabant. Hiermee wordt het technisch, financieel, administratief, commercieel én facilitair vastgoedbeheer overgedragen aan VEZA uit Echt. Wij zien de overname van deze activiteiten als gezonde groei van onze vastgoedmanagement activiteiten en hebben met Ruijters Vastgoedmanagers een succesvolle en constructieve overdracht achter de rug.

VEZA zal de particuliere belegger ook ondersteunen binnen haar portefeuille strategie en de lange termijnplanning met een focus op meerjarenonderhoud en verduurzaming. “Een opdrachtgever als deze bedienen met onafhankelijk advies en accuraat vastgoedmanagement is ons op het lijf geschreven.” aldus Jano Schoenmakers. VEZA wil haar opdrachtgevers namelijk laten genieten van het rendement op vastgoed, zonder gedoe en geregel.

Heb jij ook een vraag op het gebied van Vastgoedmanagement? Neem dan contact met ons op.