VEZA is opzoek naar een stagiaire!

Ben je financieel/economisch/bouwkundig onderlegd en lijkt het jou leuk om voor onze opdrachtgevers de financiële en/of technische kant van hun vastgoed te beheren? Dan is dit wellicht jouw stageplek.

Financieel beheer

Binnen het financiële- en administratief beheer worden alle beheerhandelingen gedaan voor opdrachtgevers die de verhuur van de vastgoedportefeuille bij VEZA vastgoed hebben ondergebracht. Daarnaast ontwikkel je mee aan de digitale dashboards voor opdrachtgevers in het systeem EZTATE en ondersteun je bij project-/officemanagement en adviesprojecten.

Technisch beheer

Binnen het technisch beheer is VEZA verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de technische vragen en het uitzetten van de gemaakte afspraken bij samenwerkingspartners en leveranciers.

Mocht je interesse zijn gewekt, stuur dan je CV naar ons!