Ontdek betaalbaar en duurzaam wonen in Maastricht. Maak kennis met ons meest recente project: Vigour Heukelstraat 21. Duurzame nieuwbouwappartementen met functionele luxe in het de wijk Amby van Maastricht. In 2019 is de verwaarloosde voormalige bedrijfslocatie aangekocht ten behoeve van een herontwikkeling die past in de dorpse woonwijk. De woningen worden goed geïntegreerd in het bestaande stedenbouwkundige programma, en passend in de omgeving voor wat betreft uitstraling en esthetiek.

Onze opdrachtgever Vigour HK21 zet zich in voor de transformatie van een verwaarloosde bedrijfslocatie, gelegen midden in de woonwijk Amby. Deze locatie zal worden omgetoverd tot eigentijdse nieuwbouwwoningen met duurzaamheid als kernwaarde. Recent is er een participatie avond georganiseerd en heeft de Welstand van de Gemeente Maastricht de plannen geaccordeerd.

Wil je meer informatie over Vigour HK21 of ben je benieuwd naar onze rol als projectmanager? Neem dan contact met ons op.