VEZA is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! VEZA is een onderneming sterk in ontwikkeling waarbij continuïteit, duurzame kwaliteitsverbetering en werkplezier hoog in het vaandel staat. Wij zijn actief in de gehele vastgoedcyclus. Van acquisitie/initiatief/haalbaarheid, ontwikkeling en management tot en met vastgoedbeheer en dispositie. Dit maakt het interessant om van elkaar te leren en dagelijks met andere projecten en adviestrajecten werkzaam te zijn. Door de brede dienstverlening is geen dag hetzelfde en werken wij steeds aan de doorontwikkeling van onze mensen. Wij zijn er om opdrachtgevers te laten genieten van hun rendement en geloven in een duurzame lange termijn relatie.

Het betreft een coördinerende functie gericht op het beheersen en optimaliseren van de uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden binnen een project. De projectleider is verantwoordelijk voor het coördineren van het correctief en preventief onderhoud, beheer en uitvoeringswerkzaamheden van alle gebouwen en technische installaties binnen de vastgoedportefeuille van opdrachtgevers. Als projectleider neem je de nodige ervaring en kennis mee. De vraag van de opdrachtgever helder krijgen is voor jou geen probleem. Jij weet wanneer je welke leverancier moet inschakelen. Je kan goed plannen, organiseren en denkt in oplossingen.

Lees het hele functieprofiel middels deze link: Functieprofiel Projectleider VEZA vastgoed.

Ben jij geïnteresseerd om je bij ons team aan te sluiten? Stuur dan je CV naar info@vezavastgoed.nl !