Eindhoven is een stad vol innovatie en technologie, maar ook rijk aan cultuur en groen.  De woningen zijn gelegen in een rustige buurt met een vriendelijke uitstraling, dichtbij winkels, scholen, en openbaar vervoer. De stad Eindhoven staat bekend om zijn bruisende centrum, met diverse restaurants, cafés, en winkels, allemaal gemakkelijk bereikbaar vanuit de Pastoor Sickingstraat. De appartementen gelegen aan de Sickingstraat zijn de afgelopen maanden grondig gerenoveerd.

Onze opdrachtgever heeft ervoor gekozen om deze 9 appartementen grondig te renoveren, en het resultaat mag er zijn! De appartementen zijn voorzien van een nieuwe CV installatie, nieuw sanitair, een nieuwe keuken en nieuwe wand-/ vloerafwerking.

Heeft u interesse in deze appartementen? Dan kunt u zich melden bij de verhurend makelaar Rebid, via deze link.

Heeft u ook behoefte aan projectbegeleiding van renovatie of nieuwbouw? Neem dan contact met ons op.