Opdrachtgever Heuts Onroerend Goed heeft afgelopen week overeenstemming bereikt met aannemer Willems Bouwbedrijf uit Venlo, die de uitbreiding van de bestaande bedrijfshal met ca 5.000 m2 gaat bouwen. 

De nieuwbouw van de bedrijfshal zal naar verwachting in Oktober 2024 worden opgeleverd. Het project levert extra banen op voor de lokale bevolking en zal daarmee een bijdrage leveren aan de economie van de regio.

Onder de begeleiding van VEZA Vastgoed zijn opdrachtgever, adviseurs, Gemeente Heerlen en aannemer tot een optimaal product gekomen voor de bouw van de bedrijfshal. Opdrachtgever, aannemer en VEZA Vastgoed (directievoering en toezicht tijdens de realisatiefase) zijn verheugd om samen te werken aan dit project en kijken uit naar een succesvolle afronding.

Heb jij ook een projectmanager nodig voor een nieuwbouw of renovatie? Neem dan contact met ons op.