Advies en Vastgoedbeheer Brainport Industries Campus

Eindhoven (NL)

Opdrachtgever
Exploitatiemaatschappij BIC B.V.

Taak
Administratief en Financieel beheer van de exploitatiekosten van de Brainport Industries Campus te Eindhoven.

BIC is een flexibel huisvestingsconcept dat als basis dient voor het ontwerp van het eerste cluster. Eén cluster vormt de ‘Fabriek van de Toekomst’, een concept waarbij open innovatie en samenwerking optimaal worden benut om flexibel en efficiënt te werken, zodat de beste producten ter wereld op het gebied van de maakindustrie in de hightech keten worden ontwikkeld en geproduceerd. 

Het park draagt bij aan een stimulerende werkomgeving, uitstraling en imago en aan de toegankelijkheid van de industrie voor de maatschappij. Brainport Industries Campus wordt de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers samen innoveren en produceren. Hier delen de meest succesvolle bedrijven hoogwaardige faciliteiten, zoals cleanrooms, flexibele productieruimtes, magazijnen en geavanceerde voorzieningen. Hier presenteren ze samen als één showcase aan hun (inter)nationale klanten.

VEZA biedt Exploitatiemaatschappij BIC B.V. een professioneel administratief en financieel vastgoedbeheer waarbij de real time management dashboards van EZTATE worden ingezet voor analyse en optimalisatie.