“Optimisme, verbondenheid
en passie”

Marco Closset

Directie

Telefoonnummer
+31 (0)85 049 88 56

E-mail
marco@vezavastgoed.nl

Social
LinkedIn

Marco Closset is sinds de oprichting in 2011, mede-eigenaar van VEZA. Hij heeft in 1995 zijn opleiding Bouwkunde aan de HTS in Heerlen afgerond.

Na het afronden van zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan in projectmanagement, projectleiding en projectontwikkeling en heeft zijn kennis verbreed door middel van de studie Vastgoeddeskundige in de Zorg in Arnhem.

Samen met Jano vormt hij de dagelijkse leiding. Binnen VEZA ligt de nadruk van de werkzaamheden van Marco met name op de operationele/inhoudelijke onderdelen van de huisvestingsvraagstukken en bij opdrachtgevers verzorgt hij met name het begeleiden van processen en operationele taken binnen projecten en vastgoedafdelingen.

Marco is sterk in het structureren van werkzaamheden en processen, overziet goed de verschillende belangen van partijen binnen projecten en staat door zijn gedrevenheid en flexibiliteit altijd klaar voor de opdrachtgever. Buiten zijn werk voor VEZA gaat Marco graag eten met vrienden, is hij graag sportief bezig op de fiets, de golfbaan of het snowboard en geniet hij van zijn gezin.