Advies en Vastgoedbeheer Strijp-S

Eindhoven (NL)

Opdrachtgever
Park Strijp Beheer B.V.

Taak
Administratief en Financieel beheer van de exploitatiekosten van de Strijp-S community te Eindhoven.

Het voormalig Philips-terrein dat diep gegraveerd zit in het collectieve geheugen van Eindhoven, wordt herontwikkeld tot een bijzondere plek. Op deze plek ontstaat een vernieuwend stuk stad waar je als open, creatief en ondernemend persoon je prettig voelt en waar je gestimuleerd wordt om je te ontplooien. Vroeger, nu en in de toekomst! Strijp-S is de plek waar nieuwsgierigen en creatieven tot volle bloei komen. Het gebied bruist dankzij de vele nieuwe initiatieven die hier van de grond komen. Het kent een aangename combinatie van jonge en meer gerenommeerde bedrijven met een creatieve inslag, een gedifferentieerd en vernieuwend woonmilieu en zeer uiteenlopende vormen van vrijetijdsbesteding.

Ondernemerschap ontwikkelen is het doel van Office-S. De Office-S Community is misschien wel de grootste businessclub in de regio Eindhoven. Onze leden werken ook nog eens onder een dak, dus contacten zijn snel gelegd. Dit creëert een sterk wij-gevoel en leidt tot prachtige initiatieven. Office-S is een ondernemers community van circa 300 ondernemers gevestigd in het Videolab en in het Glasgebouw. Office-S richt zich op de persoonlijke en organisatieontwikkeling van haar members en faciliteert in een passende en inspirerende werkomgeving.

VEZA biedt Park Strijp Beheer een professioneel administratief en financieel vastgoedbeheer waarbij de real time management dashboards van EZTATE worden ingezet voor analyse en optimalisatie.