Onderzoek commerciële huurprijzen

Venlo

Opdrachtgever
VieCuri

Taak
Onderzoek met betrekking tot de huurprijzen van de commerciële ruimten op de Zorgboulevard te Venlo.

VieCuri is een algemeen opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray. De locatie Venlo beschikt over een Zorgboulevard, waar regionale ondernemers hun (zorg gerelateerde) producten en diensten aanbieden aan iedereen die het Venlose ziekenhuis bezoekt. De ruimte in de Zorgboulevard wordt verhuurd door VieCuri. Als verhuurder wilde VieCuri graag onderzoeken of de juiste huurprijzen gehanteerd werden.

Deze opdracht is gestart met het verschaffen van inzicht in de beschikbare VVO’s en huurprijzen van de Zorgboulevard. Dit is gedaan om strategische afwegingen te kunnen maken met betrekking tot verhuur en optimalisatie van bezetting en/of uitbreidingsmogelijkheden bij stijgende gebruikers van de locatie. Kortom, betrouwbare informatie als onderlegger voor visie-, beleid en strategie.

Vervolgens is de huidige verhuurwaarde van de commerciële ruimte binnen het ziekenhuis afgezet tegen enerzijds de huurprijzen voor commerciële ruimten in andere ziekenhuizen, anderzijds de huurprijzen van commerciële ruimten in de steden Venlo, Eindhoven, Roermond en Maastricht.