QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen ze door de inzet van slimme IT oplossingen. Hun oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit door middel van de thema’s Cloud, Business Analytics, Digital Experience, Blockchain en Security.

QNH heeft VEZA gevraagd het projectmanagement te voorzien van de gehele verhuizing naar hun nieuwe kantoor te ’s Hertogenbosch. Van initiatiefase tot en met de oplevering en de nazorg fase heeft VEZA hen mogen begeleiden en is QNH 2019 gestart in hun gloednieuwe kantoor met prachtig uitzicht! Het bovenstaande beeld geeft een sfeerimpressie van de nieuwe kantooromgeving, mogelijk gemaakt door Dols uit Sittard.