In het kloppende hart van VEZA Vastgoed vinden we individuen die niet alleen professionals zijn, maar ook een essentiële rol spelen in het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. We geven graag een kijkje in ons team en trappen af met Lotte Slangen, een toegewijde projectondersteuner die het beste van zichzelf geeft bij VEZA vastgoed.

Lotte, 23 jaar jong en vol energie, vervult de rol van projectondersteuner bij VEZA. Haar taak is helder: collega’s ondersteunen waar nodig, een rol die ze met enthousiasme en toewijding vervult. Maar achter deze eenvoudige titel schuilt een persoon met dromen en ambities. In haar vrije tijd spendeert Lotte weekenden graag met vrienden en familie. Het is een luxe die ze voorheen niet altijd had door school, maar waar ze nu volop van geniet.

Voor Lotte is 2024 een jaar van persoonlijke groei en geluk. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk dingen doen die mij blij maken,” zegt ze bescheiden. Een eenvoudig doel, maar een dat de essentie vangt van haar streven naar een vervuld leven.

Bij VEZA geloven we in het vieren van momenten, en voor Lotte is dat niet anders. Haar ultieme vrimibo omschrijft ze als een gezellige samenkomst met collega’s onder het genot van een lekkere cocktail en borrelhapjes.

Als ze een dag zou kunnen ruilen met een ander teamlid, zou Lotte kiezen voor Rogier. “Rogier heeft veel ervaring en kennis op de meeste aspecten in de vastgoedsector. Dan zou ik voor één dag geen vragen hoeven te stellen.” lacht ze.

Naast haar werk bij VEZA streeft Lotte ook naar verdere verdieping in haar vakgebied door middel van een cursus Vastgoedbeheer in Amsterdam. Het getuigt van haar vastberadenheid om zichzelf voortdurend te verbeteren en nieuwe kennis op te doen.

Als Lotte de vastgoedmarkt kon veranderen, zou het zijn om meer keuze te bieden in de woningmarkt. “Er is weinig keuze en er wordt vaak ook fors overboden, wat het extra moeilijk maakt voor starters,” legt ze uit. Dit geldt zowel voor koop als huur, en het benadrukt de uitdagingen waarmee jonge huizenzoekers te maken hebben.

Voor nieuwkomers in de vastgoedsector heeft Lotte dan ook een eenvoudig maar waardevol advies: ” Geloof niet alles wat je leest of wat anderen zeggen. Je kunt beter de dingen zelf goed nalopen of advies vragen bij gespecialiseerde.” Een les die ze heeft geleerd door ervaring en die ze graag deelt met anderen.

Voor Lotte is elke dag bij VEZA een leermoment, een kans om te groeien en te evolueren in haar rol. Haar waardevolste les? “Eigenlijk alles wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb geleerd bij VEZA is waardevol gezien mijn leeftijd. Ik had namelijk weinig kennis en ben bij 0 moeten beginnen.”

Met haar nederigheid, toewijding en oprechte enthousiasme is Lotte een waardevol onderdeel van het team van VEZA Vastgoed. Lotte’s verhaal is het begin van een reeks ontmoetingen met het team die bijdragen aan het succes van VEZA. Binnenkort zal een ander teamlid het stokje overnemen en zijn of haar verhaal delen. Benieuwd naar wie dat is?

Volg ons op onze socials en blijf op de hoogte!