Opdrachtgevers Vigour Investments en Tenzin Vastgoed slaan de handen ineen voor een geweldige samenwerking met CZ Groep in Sittard. We zijn verheugd om deze overeenstemming aan te kondigen! VEZA zal het projectmanagement verzorgen voor dit mooie project.

Vigour Investments en Tenzin Vastgoed sluiten overeenkomsten met CZ Groep over kantoorgebouwen in Sittard. Vigour Investments uit Echt en Tenzin Vastgoed uit Sittard zijn verheugd om de succesvolle afronding van een koop- en huurovereenkomst met CZ Groep aan te kondigen. Deze overeenkomsten betreffen de CZ-kantoorgebouwen van totaal circa 7.000  vierkante meters gelegen aan de Wilhelminastraat in Sittard. Waarbij CZ Groep de kantoorgebouwen verkoopt aan samenwerkingscombinatie Vigour-Tenzin en het vervolgens kleiner (circa 2.500 m²) zal terughuren in een van de gebouwen.

Door deze strategische transactie blijft CZ Groep als werkgever verbonden aan Gemeente Sittard-Geleen en ontstaat de mogelijkheid om de vierkante meters die CZ niet meer nodig heeft voor de bedrijfsvoering een andere bestemming te geven die beter aansluit bij de behoefte van de stad. Het resterende gedeelte van de kantoorgebouwen gaan in zorgvuldig overleg en afstemming met de Gemeente Sittard-Geleen getransformeerd worden tot woongebouwen met betaalbare woningen. Het partnerschap tussen Vigour Investments, Tenzin Vastgoed en CZ Groep markeert een belangrijke stap in de herontwikkeling van de kantoorgebouwen, met als doel om hoogwaardige en  betaalbare woningen te creëren die tegemoetkomen aan de groeiende vraag op de woningmarkt. Met deze transformatie wordt een positieve bijdrage geleverd aan de lokale gemeenschap en de beschikbaarheid van betaalbare huisvesting in de regio.

Heb jij ook behoefte aan projectmanagement van een grootschalige renovatie of nieuwbouw? Neem dan contact met ons op.