Het zijn turbulente tijden die naast het alledaagse leven ook de vastgoedbranche definiëren. VEZA verdiept zich voortdurend in onderwerpen die in de toekomst van groot belang zullen zijn zoals duurzaamheidsvraagstukken, relevante milieuproblematiek en economische ontwikkelingen.

Stijgende inflatie en het bijbehorende rentebeleid hebben steeds meer invloed op aankoopprijzen, investeringsstrategieën en bijbehorende financieringsomstandigheden. De markt verandert en dit dwingt bedrijven en beleggers tot heroverwegingen. Wij adviseren onze opdrachtgevers dagelijks over belangrijke ontwikkelingen en zetten gezamenlijk de toekomststrategie uit om zo flexibel en daadkrachtig mogelijk te blijven in een volatiele markt.

Heb jij ook een vraag op het gebied van portefeuille management en/of portefeuille strategie, zodat je kunt blijven genieten van je rendement? Neem dan contact met ons op.