Vigour Investments B.V. uit Echt heeft een aannemingsovereenkomst ondertekend met Willems Bouwbedrijf BV uit Venlo voor de transformatie van circa 2.700 m² kantoorruimte naar 24 huurappartementen en 3 commerciële ruimten. VEZA vastgoed gevestigd te Echt heeft namens Vigour Investments B.V. het projectmanagement uitgevoerd, de voorbereidende sloopwerkzaamheden begeleid en voorziet vervolgens in de directievoering en het toezicht tijdens de uitvoering. De stadsappartementen met functionele luxe in het stadscentrum van Weert zullen medio juli 2021 worden opgeleverd. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’, namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Deze variëren in woonoppervlakte en huurprijzen. Kenmerkend voor alle woningen is de functionele luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Bovendien wandelt de toekomstige huurder gelijk het stadscentrum in!

Alle appartementen worden modern afgewerkt met gevoel voor detail. De badkamer wordt voorzien van een smaakvolle sanitaire afwerking en de kranen zijn in een eigentijdse kleur (zwart) uitgevoerd. De moderne zwarte keuken is greeploos en afgewerkt met inbouwapparatuur. Verder is de vloer in het gehele appartement met uitzondering van de natte ruimtes (vloertegels) afgewerkt met een PVC-vloer in een natuur eikenlook, in visgraat gelegde stroken.

Samen met de project partners wordt er een duurzaam stukje Weert duurzaam herontwikkeld:

Meer informatie over Willems Bouwbedrijf (link). Groot in Bouwen, sinds 1898!

Bouwen is meer dan het realiseren van gebouwen. Het is de gedacht erachter die telt en die de kroon op ons werk zet. Bij familiebedrijf Willems maken we ons al meer dan 120 jaar lang sterk voor de vertaling van unieke en vernieuwende ideeën naar constructieve daden op het vlak van werken, wonen, zorgen én ontzorgen. Van kantoorgebouw, bedrijfspand en zorginstelling tot appartement, service en onderhoud: bij Willems zijn we er groot mee geworden!

Meer informatie over VEZA vastgoed (link). Genieten van je rendement!

VEZA vastgoed levert all-in ontwikkeling, management en beheer van vastgoed. Je loopt als belegger of investeerder geen onnodige risico’s binnen jouw investeringsproject of vastgoedportefeuille omdat VEZA actief participeert in onzekerheden. VEZA vastgoed is thuis in de euregionale en landelijke vastgoedmarkt en volgt gebieds- en marktontwikkelingen op de voet. Je vindt alle vastgoedinformatie op één centrale plek en je ontvangt overzichtelijke en real-time dashboards van jouw project of vastgoedportefeuille. Door het all-in dienstenpakket van VEZA wordt je volledige ontzorgd binnen jouw investeringsproject of vastgoedportefeuille. Door de combinatie van deze dienstverlening van VEZA kun jij dus genieten van je rendement.

De woningen worden via Saelmans Makelaardij te huur aangeboden (link).